Momentu husprodusent (1)

Er du hus- eller hytteprodusent?

Vårt boligmessekonsept er spesielt gunstig for hus- eller hytteprodusenter. Vi har inngått gode avtaler med grunneier, som sørger for at du har mulighet til å kjøpe tomt under markedspris innenfor det avsatte messeområdet. Du bygger huset/hytten med utgangspunkt i å selge den, samtidig som du kan benytte deg av vårt nettverk av leverandører for maling, styling, lydsystemer smarthusløsninger og lignende. På den måten kan du potensielt både redusere byggekostnadene og øke verdien på boligen, som samtidig viser seg fra sin beste side for besøkende under messedagene.

Du står fritt til å selge boligen på det åpne markedet før, under eller etter messen. Så lenge boligen er komplett med interiør og opparbeidede utearealer messen blir avholdt, og at boligen er åpen for alle besøkende under messen.

På denne måten vil du få god eksponering under hele messeperioden, forhåpentligvis gode avtaler med både grunneier og underleverandører, og når messen er over står du fritt til å selge boligen på det åpne markedet. Dette er en bærekraftig måte å markedsføre seg på, både med i
et økonomi- og miljøperspektiv.

En boligprodusent kan kjøpe opptil flere tomter og bygge ulike modeller eller varianter. Kontakt oss gjerne så finner vi sammen ut om dette kan være noe for deg.